Jäsenyys

Klubitalon jäseneksi pääsee kuka tahansa lohjalainen, vihtiläinen ja siuntiolainen yli 18-vuotias, jolla on tai on ollut psykiatrista hoitoa vaativa sairaus. Diagnooseja ei kysellä eikä lähetettä tarvita.

Klubitalon jäsenyys on vapaaehtoinen ja aikarajoitteeton. Tämä tarkoittaa sitä, että jäsenyydestä päättää jokainen itse: klubitalolle ei kirjoiteta lähetteitä eikä kukaan voi käskeä jäsentä osallistumaan toimintaan. Jäsenyys on voimassa niin kauan kuin jäsen haluaa, vaikka loppuelämän ajan. Jäsenyys ei myöskään maksa mitään, koska jäsenmaksua ei ole.

Jäsenyys ei sido eikä velvoita jäsentä mihinkään. Sen sijaan jäsenellä on oikeuksia: oikeus palata talolle pitkänkin poissaolon jälkeen, oikeus osallistua kaikkeen toimintaan ja saada klubitalon lehti ja vertaistukea ja henkilökunnan tukea tarpeen mukaan.

Klubitalon jäseneksi pääsee sopimalla ensin tutustumiskäynnin, esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla. Tutustumiskäynnillä esitellään taloa ja toimintaa ja tutustutaan puolin ja toisin ja mahdollisesti sovitaan kokeilupäivä. Ensimmäisenä kokeilupäivänä jäseneksi haluava tulee talolle 8.30 mennessä, jotta näkee kerran aamutyönjakopalaverin. Työhön ei ole pakko osallistua. Kokeilupäivä kestää vähintään aamupäivän. Sen jälkeen voidaan sopia toinen kokeilu, jonka ei tarvitse olla aamupäivä. Ja toisella kokeilukerralla voi liittyä jäseneksi, jos haluaa. Asiaa voi myös jäädä miettimään, jos siltä tuntuu, ja tulla myöhemmin.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut kokeilemaan!