Työpainoitteinen päivä

Klubitalon työpainotteinen päivä tarkoittaa sitä, että talolla on mahdollisuus osallistua yhteisön ylläpitotehtäviin, kuten ruuanlaittoon, kauppareissuihin, toimistotöihin, siivoukseen yms. muihin töihin, mutta osallistuminen on vapaaehtoista.

Tehtäviä tarjotaan, mutta jokainen saa itse valita, mitä tekee. On sallittua myös olla jouten ja jutella toisten kanssa tai lukea lehtiä. Tietokoneita on käytettävissä omienkin asioiden hoitamiseen.

Arkipäivät käynnistyvät aamuisin klo 8 aamukahvilla, kello 9 kokoonnutaan aamun työnjakopalaveriin. Lounas syödään kello 11.30 ja ruokailuun pitää ilmoittautua klo 9.30 mennessä joko puhelimitse tai tulemalla talolle. Ruoka maksaa 3 euroa ja syömässä voivat käydä vain jäsenet ja tutustujat. Ruokaa ei myydä ulkopuolisille.

Keskiviikkoisin päivä on muuten tavanomainen, talo aukeaa klo 8, mutta kello 12-14 pelataan biljardia ja muita pelejä, saunotaan ja vietetään vapaa-aikaa. Mukaan voi tulla, vaikka pelaaminen ei kiinnostaisikaan. Myös sunnuntaisin lämpenee sauna ja pelipöytä on auki ja silloin on tarjolla kahvia ja voileipää.