26.10.2016

Talvi tulee ja hämärtyvien päivien myötä klubitalolla on alkanut käydä vilkkaammin väkeä. Puheensorinaa on ja juttukaveria löytyy ja se on hyvä se. Meillä on myös neljä opiskelijaa tällä hetkellä ja he tuovat tietysti uusia juttuja ja mukavaa vipinää päiviin! Loppuvuodesta on vielä luvassa ainakin naisten iltapäivää, pikkujoulua ja muuta. Kokkikerho joka toinen tiistai, English Group maanantaisin ja musiikkia perjantaisin. Peli-iltapäivissä on vielä vähän aikaa biljarditurnaus menossa, taitaa sekin pian ratketa.

Yhteystiedot löytyvät näiltä sivuilta, joten jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä ja sovi tutustumisaika! :)

23.9.2016

Klubitalolla on nyt jäseniä 175 ja hiljalleen yhteisö kasvaa. Kuluvana vuonna olemme nähneet hyvin vilkkaan kevään, vähän hiljaisemman kesän ja nyt syksyn tullen alkaa porukka taas vähitellen kasvaa. Talo on auki arkipäivien lisäksi joka toinen sunnuntai kello 13-16 ja mahdollisuuksien mukaan pidämme pimeimpään vuodenaikaan taloa auki joka sunnuntaina. Peli-iltapäivä on siirtynyt aikaisemmaksi ja ilta-aukiolosta on luovuttu. Yksi naisten iltapäiväkin on syksyksi suunnitteilla.

Resurssimme ovat tiukat: rahoitus on pysynyt likipitäen samana, vaikka väkeä tulee lisää. Kehitysprojekteihin ei ole mahdollisuuksia, mutta arkea pyöritämme iloisesti ja energisesti edelleen! Tervetuloa talolle :)


30.12.2015
Klubitalo valmistautuu viettämään ensi vuonna 10-vuotisjuhlia. Jäseniä on nyt 170 kolmesta kunnasta. Toiminta jatkuu tuttuun tapaan ja tammikuussa suunnitellaan, mitä uutta keksitään tavallisen arjen lisäksi.
Klubitalon väki toivottaa kaikille tutuille ja tuntemattomille oikein hyvää uutta vuotta! :)2.6.2015
Kesä alkaa olla kauneimmillaan ja klubitalon toiminta kukoistaa myös. Uusiin tiloihin muutto toi runsaasti uusia jäseniä ja entisetkin ovat käyneet vilkkaasti: jäseniä on nyt jo 165 ja päivittäin talolla käy jopa 30 ihmistä. Ruokapöytiin on jo lisätty tuoleja, koska lounastajiakin on paljon. Näillä näkymin nykyinen tila jää pieneksi parissa vuodessa.

Henkilökuntaakin olemme saaneet vähän lisää: lokakuun puoliväliin asti meillä työskentelee puolipäiväinen vertaisohjaaja palkkatuella. Jatkosta ei ole vielä tietoa, se riippuu valtion työllistämisrahoista.

Kesällä emme sulje taloa, mutta juhannuksen jälkeen lyhennämme kyllä aukioloa niin, että sunnuntaitoimintaa ei ole ennen syksyä ja arkipäivisin talo on auki klo 14 asti.

Syksyaikatauluihin palaamme taas syyskuun alussa. Toivotamme kaikille hyvää kesää!


12.6.2014
Lohjan Klubitalon blogi on siirtynyt tänne nettisivujen yhteyteen. On parempi, että kaikki löytyy samasta osoitteesta - yhden luukun periaate ja matala kynnys on tavoitteena myös verkossa. Klubitalolla on myös oma ryhmä facebookissa, mutta se on suljettu vain jäsenille.

Mitä klubitalolle nyt kuuluu?

Kiitos, hyvää. Olemme asettuneet uusiin tiloihin Kivenkadulle ja sekä tavarat että ihmiset ovat löytäneet paikkansa. Kävijämäärä on kasvanut ja päivät ovat vilkkaampia kuin ennen. Klubitalolla on nyt 140 jäsentä, joista päivittäin käy 15-30, vaihdellen. Olemme pitäneet tupaantuliaiset sekä jäsenille että yhteistyökumppaneille ja moni on käynyt muinakin aikoina tutustumassa. Edelleen saa tulla tutustumaan: kannattaa soittaa ja sopia tutustumisaika.

Kesä supistaa aukioloa niin, että juhannuksen jälkeen talo on auki klo 8-14, paitsi peli-iltoina vielä muutaman viikon klo 18 asti. Myös peli-ilta jää tauolle heinäkuussa. Aukioloista saat tarkemmin selvää tapahtumakalenterista. Lohjan kaupungin säästöt aiheuttivat loven tämän vuoden budjettiin ja jouduimme lomautuksiinkin turvautumaan, jotta rahat riittävät koko vuodeksi. Kesälomasijaistakaan ei voida ottaa ja talo joudutaan pitämään kiinni yhden viikon ajan heinäkuussa. Onneksi tästä kuitenkin selvitään yhden viikon sululla, ei sen enempää tarvita.

Kesälomat ovat edessä henkilökunnalla ja monet jäsenetkin tekevät lomareissuja ja pitävät taukoa. Toivotan kaikille mukavaa, voimaannuttavaa ja aurinkoista kesää, jonka aikana on kiva kerätä voimia. :)

Mette Aatinen
Klubitalon johtaja